Οι Οικοδεσπότες

Είναι τιμή μας να σας φιλοξενήσουμε

Η Daphne Suite δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει το ξεχωριστό, το προσωπικό κομμάτι της νοοτροπίας, σε αυτό που αποκαλούμε Ελληνική Φιλοξενία. Είναι ένας προσωπικός επαγγελματικός κώδικας που επιβάλλει στους οικοδεσπότες να τιμούν τους φιλοξενούμενούς τους. Ένας κώδικας που χάνεται στο φως του καλοκαιριού της ελληνικής παράδοσης και στο βάθος των αιώνων.

Στην Daphne Suite γνωριζόμαστε με το μικρό μας όνομα και στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πλατύτερο χαμόγελο από τους δικούς μας φιλοξενούμενους.

γνωριστε μας

Το περιβάλλον μας

Ντυμένο στο πράσινο!

Η Daphne Suite αποτελείται από μία αυτόνομη σουίτα 68 Τ.Μ με ξεχωριστή προσωπικότητα, σε μία συνολική καταπράσινη και ειδικά διαμορφωμένη έκταση 1000 Τ.Μ. Σε απόλυτη αρμονία με τον φυσικό χρωματικό κώδικα της περιοχής, με εξαιρετική λειτουργικότητα για την ολοκληρωμένη κάλυψη των στιγμών χαλάρωσης και τη μεγαλύτερη απόλαυση των διακοπών σας.

Ο περιβάλλων χώρος, ντυμένος στο πράσινο, έρχεται να συμπληρώσει το κυρίαρχο γαλάζιο του κόλπου του Παληού, δίνοντας χρώμα στην απόσταση της μιας ανάσας που θα χρειαστείτε για να βρεθείτε στο χρυσό της αμμουδιάς και την αγκαλιά της θάλασσας.

Η ιδιωτική σας διασκέδαση

Απολαύστε το υπαίθριο Barbeque

Την τελευταία πινελιά συμπληρώνει το υπαίθριο Barbeque του κήπου, προσφέροντας μοναδικές στιγμές, αλλά και εξαιρετικές δυνατότητες για να απολαύσετε με ιδιαίτερο τρόπο τα μεσημέρια ή τα βράδια στον χώρο της Daphne Suite.

Στις λεπτομέρειες λειτουργικότητας και άνεσης, η σουίτα έχει ως πρότυπο την αρτιότητα της αυτονομίας. Ο κλιματισμός, η ολοκληρωμένη οικοσκευή, οι τηλεοράσεις, αλλά και οι χρηστικές μικροσυσκευές της καθημερινότητας, ακόμη και για την προετοιμασία του καφέ σας, βρίσκονται στη θέση τους, έτοιμες για να τις χρησιμοποιήσετε.

O ευρύχωρος κήπος μας

1000 τετραγωνικά μέτρα στην διάθεση σας

Η Daphne Suite δεν σταματά εκεί που τελειώνει το λευκό του κτιρίου. Συνεχίζει στο πράσινο του ιδιωτικού κήπου των 1000 m2, ο οποίος είναι ιδανικά διαμορφωμένος για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη δροσιά της σκιάς και στη μοναδική ομορφιά της καλοκαιρινής νύχτας. Η χρωματική πανδαισία πάνω στη πράσινη παλέτα, καταλήγει στο χρυσό της παραλίας και το μοναδικό γαλάζιο της θάλασσας, σε μια απόσταση μικρότερη της ανάσας μέσα από τον ιδιωτικό δρόμο, ο οποίος στα λίγα του μέτρα συνδέει απ' ευθείας την Daphne Suite με την παραλία.

Daphne Suite

Σαν στο σπίτι σας

Η Daphne Suite είναι διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσετε οικεία από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτή είναι η Φιλοσοφία μας: Θέλουμε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας· με την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να απολαύσετε με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τον ποιοτικότερο χρόνο διαμονής. Εδώ, η διαμονή ξεκινάει με ένα χαμόγελο.

Θα χαρουμε να σας φιλοξενησουμε